Sarjakuvabasaari

Järjestämme divareita, kustantamoita ja pienlehtitoimintaa esittelevän sarjakuvien myyntibasaarin Kulttuuritalo Grandissa. Tervetuloa myymään ja ostamaan sarjakuvia! Myyntibasaarin yhteydessä avataan myös sarjakuvien lukunurkkaus yhteistyössä Söderkullan kirjaston kanssa.

Paikalla on:

Turun sarjakuvakauppa
Turun sarjakuvakerho
Retropieru 
 
Fingerbasaari – Arktinen Banaani 
 Fingerbasaarista löydät kaikki saatavilla olevat Fingerpori-teokset aina ensimmäisistä stripeistä uusimpaan kokoelmaan! Pertti Jarla on tavattavissa Å-festivaaleilla, jossa julkistetaan tuoreenmusta Fingerpori 9 -teos. Tule täydentämään tietämystäsi Fingerporin ihmekaupungista ja hae Jarlan omakätinen piirros ja signeeraus Fingerpori-kirjoihin!
fingerpori_image
 
Kuti Kuti
Veikko Häkkinen
Aarteita legendaarisen Lukevan jäämistöstä.
Vesa Vitikainen
Vesa Vitikainen, Pori. Kersantti Napalm supersankarin käsikirjoittaja, tunnetaan myös Revontuli-kustannuksen sotasarjakuvista Rokka, Häyhä, Lauri Törni, Marokon Kauhu, Hokki ja Musta Ritari kustannuksen Octobrianasta.

Kersantti Napalm ilmestyy myös Iltasanomien strippisarjana helmikuussa ja uusi albumi ilmestyy 1.3 kioskeille.

cover
Musta Ritari
Musta Ritari kustannus tarjoaa parasta suomalaista seikkailusarjakuvaa!
Katariina Katla
Kaisa Leka
Markku Untinen

Apila Pepita

Kalle Maria Kemppainen
Femidistro
Lahden kansanopiston sarjakuvalinjan opiskelijat
Sekä :
seriebilen_a_fest_2016

SAMSUNG

Hangon vierasvenesatamasta, Porvoon vapputorilta sekä Pellingin juhannustorilta tuttu sarjakuva-auto 25 vuoden kokemuksella tarjoaa monta pöydällistä huussi ja hömppälukemista sarjakuvafestivaaleilla.

 

Haluatko myyntipöydän Å-festeille? 

Myyntipöytä maksaa 10e ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Jokaiselle myyjälle on varattu yksi pöytä, tarvittaessa enemmänkin. Lisäksi selvitämme onko mahdollista hyödyntää seinätilaa niin, että seinille saisi ripustettua myyntinäyttelyn. Ilmoita myyjätiedot sähköpostitse festival@a-fest.fi 31.1.2016 mennessä – mitä aikaisemmin, sitä paremman paikan voimme sinulle tarjota! Lähetä lyhyt esittely suomeksi ja mielellään myös ruotsiksi myytävästä tavarasta, mahdollinen logo ja muuta kuva-aineistoa niin puffaamme myyntipistettäsi jo etukäteen verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Myyjille ei ole varattu erillistä parkkipaikkaa, mutta roudata voi etu- tai takaoven kautta ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy kahden korttelin päässä. Pystytyksen apuna meillä on apulaisia, joten kaikkea tavaraa ei tarvitse roudata yksin.